SkipNavLinkText
menu

Möjliggör säkrare maskinunderhåll

Implementera Lockout/Tagout i världsklass med en global expert

Handla Lockout/Tagout-produkter UPPTÄCK VÅRA LOCKOUT/TAGOUT-TJÄNSTER

Maximera arbetsplatssäkerheten och skydda personalen med vår kompletta Lockout/Tagout-lösning.

Vi arbetar med tillverkare över hela världen för att optimera befintliga och implementera nya lockout-program från grunden.

Vad är Lockout/Tagout?


Lockout/Tagout förhindrar olyckor på arbetet genom att helt och tillfälligt isolera maskiner från dess energikällor. Proceduren och relaterade verktyg stoppar maskinens rörelser och förtidig maskinaktivering medan ingrepp pågår.

Lockout/Tagout kan effektivt förhindra underhållsolyckor relaterade till maskinenergi och rörliga maskindelar. Dessutom bidrar dess visuella närvaro på arbetsplatsen till att främja en stark säkerhetskultur som syftar till att skicka hem varje anställd säkert, varje dag.

LoToGuideBookCover 

Få inspiration från vår kostnadsfria guidebok om hur du bäst implementerar Lockout/Tagout.

Skaffa den kostnadsfria guiden!

 

Expertvägledning av dina Lockout Tagout-behov

Effektivt Lockout-program i 4 steg

Följ god global praxis för att skapa ett effektivt lockout-program.

Läs mer

Lockout Tagout-efterföljande

Lockout Tagout-lagstiftning: respektera lagkrav.

Läs mer

Videor om god Lockout/Tagout-praxis

Titta på vårt Lockout/Tagout-utbildningsprogram.

Titta nu

En komplett Lockout/Tagout-implementering från A till Ö


Använd vårt kompletta erbjudande till att enkelt optimera befintliga program, eller implementera Lockout/Tagout i världsklass från grunden. Brady kan hjälpa och stödja dig vad du än vill göra med ditt Lockout/Tagout-program.


 

Klassens bästa procedurer

Möjliggör säkrare maskiningrepp snabbare och med maximalt förtroende med hjälp av våra Lockout/Tagout-tjänster. Bradys säkerhetstekniker kan besöka er anläggning för att identifiera alla isoleringspunkter för maskinenergi och ta fram illustrerade, maskinspecifika Lockout/Tagout-procedurer byggda på bästa praxis för ert godkännande.

Lockout/Tagout-procedurer enligt bästa praxis vägleder anställda genom en rad steg för att tillfälligt och fullständigt isolera en maskin från hela dess energiförsörjning och för att låsa den i detta isolerade tillstånd så länge underhåll pågår.


Upptäck våra Lockout/Tagout-tjänster 
 

Blockera åtkomst till valfri energikontrollpunkt

Tillgång till valfri energiisoleringspunkt kan blockeras tillfälligt med vårt kompletta utbud av dedikerade Lockout/Tagout-enheter.

Energiisoleringspunkter kan innefatta säkringar, tryckknappar, ventiler, hjul, spakar och andra system som styr flödet av mekanisk, elektrisk, hydraulisk, pneumatisk, termisk, gravitationsenergi och lagrad energi, såväl som vätskor och gasformiga kemikalier, heta ytor och ämnen. Alla dessa kan stängas av och åtkomsten kan låsas medan underhåll pågår.

LockoutTagout_Catalogue_Europe_English_pdf-thumbnail 

Ring oss för att få de bästa lösningarna för din maskins energiförsörjning, eller bläddra i vår omfattande katalog.

Få katalogen

Optimal procedurhantering

Behåll full kontroll över dina Lockout/Tagout-procedurer, även på flera platser, med vår LINK360-programvara. Optimal procedurhantering: processen att hantera, skapa, uppdatera, granska, skalanpassa och kommunicera visuellt effektiva lockoutprocedurer behöver bara några få klick.

Skriv enkelt ut dina procedurer och applicera dom på rätt maskin eller skicka dem till auktoriserad personals smartphones och läsplattor för att steg-för-steg kunna låsa med vår LINK360-app.


Upptäck LINK360-programvara
 

Världens bästa säkerhetshänglås

Lås enkelt och tillförlitligt Lockout/Tagout-enheter, vilket effektivt säkrar en maskins isolerade tillstånd tills alla underhållsarbetare har avslutat sina ingrepp. Brady erbjuder produktserier för säkerhetshänglås av hög kvalitet som kan hantera alla Lockout/Tagout-program.

Våra unika SafeKey-hänglås för Lockout/Tagout erbjuder 700 % fler lås- och nyckelkombinationer än andra säkerhetshänglås på marknaden. De möjliggör utarbetade, framtidssäkra Lockout/Tagout-program, är utrustade med fasthållningsfunktion för nyckeln och finns tillgängliga i optimerade versioner som helt passar dina Lockout/Tagout-tillämpningar.

Upptäck alla alternativ i vår hänglåsväljarguide eller kontakta oss för att diskutera behoven på din arbetsplats.

PrintFace animated GIF 

Säkerhet är personligt

Ett säkerhetshänglås är ofta det sista hindret mellan för tidig strömsättning av maskiner och en olycka vid underhållsarbete med inverkan på personer och yrkesliv. Vi kan anpassa våra hänglås upp till att trycka någons bild direkt på låset för att göra det mycket tydligt att det skyddar en kollegas liv.

Pålitliga, hållbara taggar

Kommunicera enkelt om pågående underhållsinsatser med helt anpassningsbara taggar för Lockout/Tagout. Vi kan skriva ut och anpassa vilken tagg som helst med en bild, en indikation på vem som låste energiflödet, ett telefonnummer eller till och med ett datum när interventionen förväntas vara klar. Alla önskade data är tryckta på hållbart vinyltaggmaterial som tål värme, smuts och en rad kemikalier.

Dessutom kan du helt kontrollera taggutskriften med en praktisk bläckstråle-säkerhetsskrivare i din lokal för att färdigställa delvis tryckta eller tomma taggmaterialrullar.


Köp taggar för Lockout/Tagout
 
 

Effektiva tillbehör

Stöd effektiv användning av Lockout/Tagout på din arbetsplats med praktiska tillbehör. Haspar tillåter till exempel fler underhållsspecialister att applicera sina säkerhetshänglås på valfri Lockout/Tagout-enhet. Anpassade lockoutkit och väskor gör standardiserade verktygssatser lätta att bära och lätta att beställa var som helst i världen. Och våra låsboxar ger Lockout/Tagout-säkerhet för stora underhållsoperationer som kan involvera flera arbetsskift från olika team.


Köp Lockout/Tagout-produkter

Väl synlig verktygsdistribution

Gör alla relevanta Lockout/Tagout-verktyg lättillgängliga på din arbetsplats med anpassade skuggtavlor.

Skuggtavlor främjar användningen av rätt lösningar och återför dem till rätt plats efter att underhållet är avslutat. De minskar drastiskt tiden för att leta efter verktyg och ökar avsevärt tillgängligheten av Lockout/Tagout på arbetsplatsen. Dessutom bidrar de mycket synliga Lockout/Tagout-skuggtavlorna till att främja en säker arbetskultur i alla arbetsmiljöer.


Köp skuggtavlor & tillbehör
 
 

Vi finns här för dig

Brady kan hjälpa och stödja dig vad du än vill uppnå med ditt Lockout/Tagout-program. Vår kompletta Lockout/Tagout-lösning inkluderar innovativa hänglås med utvecklad nyckelplanering, särskilt anpassade processbrytningsanordningar, praktisk programvara och högkvalitativa tjänster inklusive identifiering av energikontrollpunkter och förstklassig procedurskrivning.


SE VÅR KOMPLETTA LOCKOUT/TAGOUT-LÖSNING 

En erfaren, global partner

Brady Corporation är en av de största leverantörerna av Lockout/Tagout-lösningar. Vi arbetar med både stora och smidiga företag för att främja Go for Zero-ambitioner och efterlevnad av arbetsplatssäkerhet var som helst i världen. Vi kan erbjuda vår globala erfarenhet till våra kunder genom att utnyttja alla världsomspännande bästa praxis och anpassade lösningar i vårt Lockout/Tagout-erbjudande för att förhindra underhållsolyckor som orsakas av maskinenergi eller rörliga maskindelar.


KONTAKTA OSS FÖR ATT DISKUTERA BEHOVEN

Hitta Lockout Tagout-produkter efter Kategori

Lockout av elektrisk utrustning

Lockout av kablar

ConfinedSpaceSafetyCovers

Säkerhetshöljen för slutna utrymmen

Lockout av ventiler & slangar

Lockout-haspar

Lockout/ Tagout-stationer

Hänglås & hänglåsetiketter

Grupplockoutboxar

Lockout Tagout-kit

Lockout Tagout-taggar