SkipNavLinkText
menu

Etikettskrivaren M211

Designa. Förhandsgranska. Skriv ut. Direkt från telefonen.


Upptäck skrivaren Spana in etiketterna

Designa, förhandsgranska och skriv ut - direkt från telefonen. M211 är lätt att använda och utformad för arbetsplatsens behov med ett batteri som räcker hela dagen och stor motståndskraft mot fall, stötar och slag. Nu hittar du alla dessa egenskaper för första gången någonsin i en bärbar skrivare på basnivå.

Enkel. Lätt. Intuitiv


Designa, förhandsgranska och skriv ut etiketter sömlöst från din vanliga smartphone och anslut snabbt till en pålitlig industriklassad skrivare. Ingen annan telefonstyrd etikettskrivare på marknaden ger samma möjligheter till etikettdesign som etikettskrivaren M211.

 • Designa, förhandsgranska och skriv ut även komplexa etiketter med vår marknadsledande Express Labels-app
 • Skapa enkelt etiketter med hjälp av data från dina befintliga kalkylblad
 • Arbeta effektivt genom möjligheten att spara och dela etikettdesigner med kollegor
 • Anslut sömlöst till din skrivare via Bluetooth 5.0
 • Titta på de inbyggda LED-indikatorerna på skrivaren för att kontrollera batteritid, anslutning och återstående etiketter
 

Pålitliga utstansade och kontinuerliga etiketter


 

Välj från 90+ kassetter, fyllda till brädden med pålitliga, testade och dedikerade etikettmaterial som sitter fast och förblir läsbara på alla ytor och i alla miljöer.

 • Du kan inte bara skriva ut kontinuerliga utan även utstansade etiketter vilket är unikt för en skrivare på basnivå. Du får konsekventa komponentetiketter med rundade hörn och mindre etikettslöseri när du skapar kabeletiketter.
 • 90+ kompatibla kassetter med pålitliga, industriklassade etikettmaterial ser till att du alltid har tillgång till den bästa etiketten för varje applikation.
 • Du får en identifiering att lita på med pålitliga etiketter som sitter fast på kablar och komponenter, och som tål kyla, värme, fukt, väderpåverkan och andra externa faktorer. Tekniska datablad med testresultat finns tillgängliga för alla material.

Fungerar på alla arbetsplatser


En lättviktig enhet med ett kraftfullt batteri som räcker hela dagen, materialkassetter som enkelt monteras och låses på plats innan utskrift och en inbyggd automatisk klippfunktion. Klarar fall, slag och stötar.

 • Skriv ut upp till 300 etiketter på en laddning
 • Byt materialkassetter snabbt med principen montera-lås fast-skriv ut
 • Bärbart och kompakt utskriftssystem på 0,5 kg
 • Du behöver inte vara extra försiktig då skrivaren tål fall upp till 1,8 meter och slag och stötar motsvarande 110 kg enligt militära specifikationer

.

Etiketter på ditt sätt! Från telefonen eller en fristående enhet. Du väljer!


Stabilt. Smart. Tillförlitligt. Två branschledande alternativ som använder samma material, samma kassetter. Detta är unikt:

Den bärbara Bluetooth®-etikettskrivaren M211

 

Du kanske vill ha en tålig och kompakt etikettskrivare som kan fästas i bältet, som styrs från en branschledande app på din smartphone.


Upptäck etikettskrivaren M211

Den handhållna etikettillverkaren M210

 

Kanske föredrar du ett fristående utskriftssystem, komplett med inbyggda etikettdesignguider.


Upptäck etikettskrivaren M210
Vi hjälper dig vad du än väljer.

JÄMFÖR ALLA BÄRBARA SKRIVARE

.

Utmärkelser


Mer för din skrivare

Behöver du hjälp med att hitta den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för ditt behov? Kontakta Brady eller din Bradydistributör för att komma igång!

Nerladdningar & Support

Hitta de senaste produktuppdateringarna, manualerna, handledningarna, skrivardrivrutinerna, produktdemonstrationerna och mycket mer till din Bradyskrivare.

Brady support

Kundsupport

Behöver du hjälp med att finna den bästa etikettskrivaren eller skrivarmodellen för dina behov?

Kontakta oss

Skrivarregistrering

Registrera för att få produktuppdateringar och snabb åtkomst till teknisk support.

Registrera din skrivare