SkipNavLinkText
menu

RFID-läsare

Se lätt det osynliga.


KÖP RFID-läsare FÅ DEN KOSTNADSFRIA GUIDEN

Se lätt det osynliga. Du behöver inte längre en siktlinje för att identifiera och lokalisera dina tillgångar. Med hjälp av våra RFID-läsare kommer du att se alla RFID-etiketterade tillgångar inom räckhåll med stor noggrannhet och hastighet.

Fasta läsare


Brady FR22 fast RFID-läsare

Brady FR22 fast RFID-läsare är kärnenheten i en ny approach till fasta RFID-system, med breda kommunikationsmöjligheter och en modulär design. FR22 är en kritisk byggsten för olika lösningar för spårning och intelligent tillverkning.

KÖP NU

Brady BFA

Brady BFA är en avancerad strålbildande luftantenn med 28 programvarustyrda strålar och en integrerad rörelse- och riktningsdetekteringssensor. Alla strålar kan aktiveras för högsta RFID-avläsningstäckning och noggrannhet, eller också kan bara specifika strålar aktiveras för att definiera ett begränsat detekteringsområde.

KÖP NU

Brady GA30

Brady GA30 är en allmän antenn med mycket hög förstärkning som är idealisk för tuffa miljöer där IP-klassificering behövs. Denna antenn kan monteras direkt på alla ytor, även metall, utan att kompromissa med UHF RFID-läsprestandan.

KÖP NU

Handhållna läsare


Brady RFID HH83 och HH83 RFID ACD

Standardläsaren HH83 kan användas för att skanna streckkoder, NFC och HF RFID-etiketter medan HH83 RFID ACD används för att skanna streckkoder, NFC, HF och UHF RFID-etiketter.

Brady RFID HH85 RFID ACD

Brady HH85 RFID ACD är det helrobusta syskonet till Brady HH83 RFID ACD. De delar samma specifikationer som HH83 för minne och CPU och kommer dessutom med gummistötfångare och ett pistolgrepp, vilket gör dem till mycket solida och fallsäkra läsare.


Anpassade läsare-appar eller programvara


Se RFID-data på precis det sätt som du behöver med specialutvecklade läsare-appar eller programvara. Utnyttja den fulla kraften i RFID med data som är lätta att samla in, som helt passar dina affärsprocesser och som öppnar upp nästa effektivitetsnivå för ditt företag.


KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Hur har andra företag dragit nytta av detta?

Titta på våra fallstudier!

Upptäck vår fullständiga RFID-lösning!