SkipNavLinkText
menu

Snabb identifiering av elkablar
under konstruktion av datacenter

Fallstudie

Brand/Besamandla är en specialiserad entreprenör inom elektroteknik som tillhandahållit omfattande tjänster till industrisektorn, den kommersiella sektorn och infrastruktursektorn under de senaste 50 åren. Företaget betjänar flera olika industrier, från myndigheter till ledande kunder, gruvbolag och fastighetsutvecklare.

Utmaning: Identifiera kablar på ett snabbt och pålitligt sätt genom olika färger

Brand/Besamandla ville ha en snabb och pålitlig lösning för kabelidentifiering för att se till att byggandet av datacenter i Kapstaden höll schemat. Lösningen behövde vara lättanvänd och tillgänglig i en mängd olika färger för att snabbt kunna skilja på identifierade strömkablar. Dessutom behövde Brand/Besamandla få godkännande från kunden för alla identifieringslösningar som användes.

Lösning: Enkelt utskrivbara och pålitliga kabeltaggar i flera färger

Brady föreslog B-7643 halogenfria taggar och B-7696 etiketter med vinylhylsa. B-7696 erbjöds i grönt, gult, vitt och i en anpassad rosa färg. Brady placerade exemplar på en översiktsskiva och tillhandahöll tekniska datablad för varje lösning för att möjliggöra godkännande från Brand/Besamandlas kund.

För extra flexibilitet i identifieringen erbjöd Brady den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i3300 och etikettskrivaren BMP71 som kan skriva ut både etikettmaterialet B-7643 och B-7696.

Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i3300 kan skriva ut B-7643 och B-7696 gruppvis och i hög hastighet på byggarbetsplatsen. Systemet är helt krångelfritt och lätt att använda. Etikettdata går lätt att importera vilket möjliggör snabba gruppvisa utskrifter och det går att skriva ut ett komplett sortiment med taggar, självhäftande etiketter och hylsor för att identifiera etiketter. Dessutom skriver BradyPrinter i3300 även ut tillgångsetiketter samt säkerhets- och anläggningsskyltar. Det går att byta ut och börja använda etikettmaterial på 20 sekunder, tack vare autokalibrering och automatisk etikettinställning med smarta chip för etikettmaterial.

i3300 printer
B-7643 halogen-free tags

Etikettskrivaren BMP71 är den ultimata portabla Bradyskrivaren. Den skriver ut stansade eller kontinuerliga etiketter, inklusive anpassade och förtrycka etiketter, upp till 50,8 mm breda. Tack vare det kompletta tangentbordet går det att skriva snabbt med båda händerna och den stora färgskärmen ger en komplett förhandsvy av etiketterna.

B-7643 halogenfria taggar är termoplastiska kabelmarkörer i polyeter och polyuretan som uppfyller kraven på halogenfria material i enlighet med IEC 61249221 (2003-11). Vid händelse av brand eller hög värme kommer taggarna inte att avge skadlig halogengas. B-7643 finns i vitt, rött, gult, orange och svart.

B-7696 etiketter är mångsidiga vinylhylsor som kan användas i en mängd olika identifieringstillämpningar. De uppfyller flambarhetsprestanda i UL94V0.

Resultat: Problemfri kabelidentifiering

Brand/Besamandla spiller inte tid på att oroa sig över kabelidentifieringslösningar. Brady hjälper dem med pålitliga taggar, etiketter och skrivare, utbildning på plats samt teknisk support och en stor portfölj och lager för alla identifieringsutmaningar som uppstår, överallt i världen.