SkipNavLinkText
menu

Standardiserad datacenteridentifiering

Fallstudie

En stor fordonstillverkares datacenter använder en standardiserad identifieringsmetod med kvalitetsetiketter för att undvika nertid och stödja högservicenivåer.

Utmaningar: Reducera risker under serverupptid

Förväntningarna på upptid är höga för datacentra och viktiga tjänster är beroende av dem. För att eliminera riskerna med att koppla ur fel kabel är det viktigt med standardiserade, tydliga och tillförlitliga etiketter för att kunna identifiera rack, servrar och kablar.

Lösningar: Tydliga, tillförlitliga etiketter som sitter kvar

Brady föreslog sina B 425-, B 427- och B 461-etiketter. De är konstruerade med industriklassade substrat och adhesiver och är gjorda för att sitta fast på böjda ytor som UTP och andra kablar som används i datacentra.

Dessutom möjliggör etikettdesignapparna i Brady Workstation för tekniker att designa och anpassa de nya etiketterna i några få steg på en laptop, smartphone eller läsplatta. Etikettdesignerna kan enkelt skrivas ut med Bradys handhållna etikettskrivare BMP61 medan man går mellan racken. De kan också skrivas ut i större antal på plats med den kompakta industrietikettskrivaren BradyPrinter i7100.

Brady erbjöd också konsultation på plats för att kunna stödja etikettstandardisering och identifieringsmetoden för kundens datacenter.

BRADY BMP61 Portable Labelprinter

Resultat: Undvik misstag vid kabelpatchning

De nya etiketterna och identifieringslösningarna sitter kvar på kablar och komponenter för att hjälpa till att undvika misstag vid kabelpatchning och stödja datacentrets upptid och tjänster. Att designa, skriva ut och applicera etiketter är också mycket praktiskt och enkelt att standardisera.