SkipNavLinkText
menu

Heatex kabeltaggar B-7643 (HCM):
Skriv ut kabeltaggar var du än befinner dig

Erhåll ett prov Få produktdetaljer

B7643rollscolours

Brady Corporations adhesivfria, högpresterande kabeltagg B-7643 är halogenfri och en kostnadseffektiv, praktisk lösning för att identifiera tjocka kablar och kabelbuntar i aggressiva miljöer. B-7643-kabeltaggen är utskrivbar på plats med stationära skrivare för stora volymer och ute på fältet med mobila skrivare. Den erbjuder exceptionell flexibilitet för företag som är aktiva inom kraft-, telekom-, ICT-, luftfarts-, kollektivtrafik- och försvarsindustrin.

B7643HCMcabletag

Utskrivbar på plats och ute på fältet!

Den halogenfria kabeltaggen erbjuder ökad flexibilitet för identifiering av tjocka kablar och kabelbuntar. Stora volymer med hållbara kabeltaggar kan skrivas ut på plats i anläggningar som använder en stationär skrivarmodell, medan en mobil skrivare kan användas ute på fältet för att snabbt etikettera oidentifierade kablar med samma taggar. Skrivare som är kompatibla med B-7643-taggen inkluderar mobila etikettskrivare såsom BMP61 och BMP71, samt stationära system såsom etikettskrivarna BBP12, BBP33 och BP PR+. Detta gör den nya B-7643-kabeltaggen till ett utmärkt tillägg till Bradys kompletta erbjudande av kabelidentifieringslösningar. Detta gör den nya B-7643-kabeltaggen till ett utmärkt tillägg till Bradys kompletta erbjudande av kabelidentifieringslösningar.

 

Kostnadseffektiv

Kabeltaggen B-7643 har utformats med minimalt slöseri i åtanke. Taggen fordrar inte någon bärbana vid utskrift och genererar minimalt med spillmaterial efter användningen. Den kan enkelt tas bort från en materialrulle och kan monteras med buntband.

Tillgängliga tekniska data

Bradys testlaboratorier har skapat ett komplett tekniskt datablad som kan erhållas från www.bradyeurope.com/tds för den halogenfria B-7643-kabeltaggen. Det tekniska databladet inkluderar normer och bestämmelser som taggen efterföljer, såsom RoHS 2011/65/EU och IEC 61249-2-21 halogenfri, samt testmetoder som används enligt DIN, ASTM och militära specifikationer. Dessa data gör det enklare för företag som vill inkludera den nya, halogenfria kabeltaggen i sina identifieringslösningar, eller som önskar specificera dess användning för specifika sammanhang.


Info

 Klicka här för översikten av Heatex kabeltaggar (HCM) B-7643